O firmi

Aetherius Solutions je kompanija za razvoj mobilnih i web aplikacija. Naši glavni klijenti su startup firme, kao i firme različitih industrija iz Amerike, Britanije, Australije i šire. Postojimo od 2022. godine, i za samo 2 godine naš tim broji 10 članova, i preko 15 zadovoljnih klijenata.
Nudimo usluge razvoja iOS, Android i Kotlin Multiplatform aplikacija. Pored toga, u timu imamo i web developere, UI/UX dizajnere, marketing stručnjake i odeljenje za prodaju. Svi oni su spremni da pomognu da i vaša ideja u što kraćem roku bude na ekranu!
Prepoznatljivi smo po tome što smo tim mladih stručnjaka koji poznaju tržište i savremeno poslovanje, i vrednujemo odnos poslovnog i privatnog života. Svi zaposleni imaju mogućnost rada od kuće i fleksibilno radno vreme, jer verujemo da je 98% klijenata zadovoljno baš zbog toga što su zadovoljni i ljudi koji rade za njih!

Svojim zaposlenima pružamo

Mogućnost rada od kuće
Mogućnost rada od kuće
Team building aktivnosti
Team building aktivnosti
Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Edukacije i profesionalni razvoj
Edukacije i profesionalni razvoj
Najnoviju opremu
Najnoviju opremu

Naš proizvod

Hooray! Party & Event Planner

Hooray! je aplikacija koja pomaže korisnicima da što lakše organizuju svoju proslavu. To je jedina aplikacija na tržištu koja u isto vreme spaja gosta i organizatora za deljenje euforije, a ima i sve što je potrebno za planiranje.
Organizator može da pozove goste direktno iz aplikacije, gost dobija digitalnu pozivnicu, dele zajedničke slike, kao i informacije o događaju. Ono što je izdvaja od ostalih jeste i to što organizator ima poseban deo za sebe koji uključuje čeklistu.

Naš tim čine

Mobilni programeri Mobilni programeri
Marketing Marketing
Prodajni tim Prodajni tim
HR HR