Startapovi koji nastaju u Nišu

Agent Fast

Agent Fast je softver za lakše i brže prikupljanje podataka i dokumenata koji su potrebni prilikom podnošenja zahteva za izdavanje kredita. Agenti na terenu prilikom izrade zahteva koriste mobilnu aplikaciju koja omogućava unos klijentskih podataka, skeniranje potpisanih dokumenta kao i očitavanje čipovane lične karte i po završetku prikupljanja sve informacije su dostupne opereterima koji put web aplikacije, nakon validacije, šalju sam zahtev agentima banke na odobravanje.

AirSrbija

Proverite zagađenost vazduha u Srbiji.

Armed Heist

Time to get to work in Armed Heist – the action-packed third person shooter game that gets your heart pumping! Test your reflexes as you venture on your bank robbery spree. Robbing banks & armored trucks has never been more thrilling as you avoid flying bullets.

Athena Search

eCommerce platforma za uvećanje profita onlajn prodavnica

Badin BPM

Ovo rešenje omogućava efikasno upravljanje procesima, fleksibilnosi u radu,automatizaciju i ubrzanja procesa i rada, praćenje, merenje i optimizaciju procesa. Navedeni ciljevi se ostvaruju time što je analitičarima omogućeno da postave proces bez znanja programiranja,krajnjem korisniku jasno kako proces funkcioniše i u kom je stadijumu,omogućena integracija sa DMS-om i core-sistemom klijenta, obezbeđeno postojanje generičkih procesa, omogućena automatizacija procesa.

CarSync

Upgrade your Car Sharing business.
Have you listed your car on Turo or Getaround? Whether it's 1 or 1000 cars, CarSync earns you more money with less time.

Castit

Interaktivna platforma za digitalne reklame. To je baza podataka koja pothranjuje dalje naše prozivode npr. Sustainable Signage - Digitalni displej za komunikaciju koji sinhronizovano menja sadržaj u zavisnosti od trenutne potrebe.
Značajno smanjuje potrebu za štampanim materijalom i radi na principu E-ink displeja koji se fokusira na statične slike sa puno animacija. Koristi se za natpise, pločice sa imenima, rezervaciju soba, prikaz rasporeda vožnje, restoranskim menijima itd.

Classifieds Guard

Maximize the potential of your service and get an instant push forward.

Classifieds Guard™ Ad Classifier reaches an accuracy of up to 95% correct classifications. Through continuous monitoring, accuracy is always under control!

Cyber Trapper

Cyber Trapper je uređaj koji detektuje sajber napade. Detekcija se omogućava kroz specijalno razvijene mamce koji simuliraju različite IT uređaje povezane na mrežu. Mamac prenosi informaciju o napadu security centru i prikazuje napad na interaktivnoj mapi. U narednoj fazi, uredjaj će blokirati izvornu IP adresu napadača posredstvom pametnog firewall-a i time zaštititi klijenta.

Drink Water Reminder

Podsetnik za redovno pijenje vode. Voda mora da se pije zbog zdravlja, ali ljudi često zaborave da unesu dovoljne količine najzdravijeg pića. Aplikacija na mobilnom telefonu alarmom će da ih podseti kada i koliko vode treba da popiju. Mogu i da provere koliko vode popiju dnevno, nedeljno, mesečno, godišnje.

e-Commerce solutions

e-Commerce (OnLine prodavnica) je modularna platforma, koja je u potpunosti promenljiva i prilagodljiva zahtevima klijenta! Uz ovu platformu nudimo i mogućnost 24/7 podrške.

e-Indeks

Logovanjem na portal student dobija sve informacije o njegovom školovanju, i to: položene ispite, prijavljene ispite po rokovima, izveštaje o uplaćenoj školarini, broju osvojenih espb bodova za svaku školsku godinu njegovog studiranja, spisak upisanih predmeta za svaku školsku godinu, raspored časova, raspored ispita, kao i vesti i obaveštenja koje je moguće postavljati kroz aplikaciju „FAKULTIS“ ili kroz aplikaciju „NASTAVNIK“.