O firmi

Badin Soft je IT kompanija iz Niša koja nudi svoje usluge širom sveta praćene stalnom i stabilnom saradnjom sa preko 10 velikih klijenata, kako na inostranom tako i na domaćem tržištu.
Ekspertiza Badin Soft-a počiva u oblasti bankarskih, finansijskih, loyalty, komunikacionih i multimedijalnih sistema. Softver razvijamo agilno, u najsavremenijim tehnologijama na veliko zadovoljstvo naših programera, kao i naših klijenata.
Naš moto je „It’s all about people” što kazuje da su Badin-ova duša i najveća vrednost upravo ljudi.

Svojim zaposlenima pružamo

Privatno zdravstveno osiguranje
Privatno zdravstveno osiguranje
Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Budžet za edukacije
Budžet za edukacije
Interne radionice
Interne radionice
Mogućnost učenja od iskusnih kolega
Mogućnost učenja od iskusnih kolega
Sport
Sport
Team building aktivnosti
Team building aktivnosti
Privatnu kantinu i kuvana jela
Privatnu kantinu i kuvana jela

Naš proizvod

Cyber Trapper

Cyber Trapper je uređaj koji detektuje sajber napade. Detekcija se omogućava kroz specijalno razvijene mamce koji simuliraju različite IT uređaje povezane na mrežu. Mamac prenosi informaciju o napadu security centru i prikazuje napad na interaktivnoj mapi. U narednoj fazi, uredjaj će blokirati izvornu IP adresu napadača posredstvom pametnog firewall-a i time zaštititi klijenta.

LearningKey

LearningKey je cloud platforma koja omogućava svim edukatorima (škole, fakulteti, koučevi, treneri, ali i kompanije) da osmisle i implementiraju sveobuhvatna i interaktivna iskustva učenja koristeći samo jednu platformu za celi proces učenja. Poseduje alate za kreiranje i upravljanje online kursevima, ispitivanje i ocenjivanje, virtuelnu učionicu sa sistemom za zakazivanje časova, alate za domaće zadatke i još puno toga za potpunu digitalizaciju procesa učenja.

PI Fast

Aplikativno rešenje osmišljeno da zadovolji potrebe platnih institucija i menjačnica u radu sa klijentima na šalteru kao i da omogući i automatizuje prateće poslove u backoffice-u. Ovo rešenje pruža mogućnost šalterskim radnicima da kroz brzo obavljaju svakodnevne operacije.

Aplikacija je struktuirana tako da osim olakšavanja operativnog rada, što više olakša i distribuiranje softvera ekspoziturama i mogućnost vršenja određenih poslova, čak i u slučaju prekida internet konekcije.

Agent Fast

Agent Fast je softver za lakše i brže prikupljanje podataka i dokumenata koji su potrebni prilikom podnošenja zahteva za izdavanje kredita. Agenti na terenu prilikom izrade zahteva koriste mobilnu aplikaciju koja omogućava unos klijentskih podataka, skeniranje potpisanih dokumenta kao i očitavanje čipovane lične karte i po završetku prikupljanja sve informacije su dostupne opereterima koji put web aplikacije, nakon validacije, šalju sam zahtev agentima banke na odobravanje.

Info Portal

Info Portal vrši uniformno slanje informacija kroz razne kanale čime se omogućava krajnjem korisniku (banke ili slične institucije) da lako, preko svog računara ili pametnog telefona razmenjuje informacije sa bankom o svojim postojećim ili željenim proizvodima.Takođe, ovaj sistem pruža efikasan i siguran kanal kojim bi banka mogla da omogući klijentu da samostalno razmenjuje dokumenta i informacije kao da je prisutan u banci, kao deo digitalnog doba.

Naš tim čine

UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
Backend programeri Backend programeri
Frontend programeri Frontend programeri
Scrum masteri Scrum masteri
Mobilni programeri Mobilni programeri
Testeri Testeri
Product owneri Product owneri
Operation managers Operation managers
DevOps DevOps
HR HR
Tim za finansije Tim za finansije