Startapovi koji nastaju u Nišu

I'm Here zone

Geofencing aplikacija za automatsko slanje notifikacija

Incompany app

Ova aplikacija je poslednja reč tehnologije kada je u pitanju interna komunikacija između zaposlenih i poslodavaca. To je moderna platforma kroz koju su prožete najnovije interne vesti, push notifikacije, ankete, feedback-ovi, poruke, bezbednosna obaveštenja i još puno toga usmerenog na sve zaposlene ili na određene grupe zaposlenih.

Info Portal

Info Portal vrši uniformno slanje informacija kroz razne kanale čime se omogućava krajnjem korisniku (banke ili slične institucije) da lako, preko svog računara ili pametnog telefona razmenjuje informacije sa bankom o svojim postojećim ili željenim proizvodima.Takođe, ovaj sistem pruža efikasan i siguran kanal kojim bi banka mogla da omogući klijentu da samostalno razmenjuje dokumenta i informacije kao da je prisutan u banci, kao deo digitalnog doba.

Logik Firma

Kompjuterski program za kompletnu podršku u praćenju poslovanja malih i srednjih preduzeća. Program organizuje celokupnu poslovnu evidenciju na jednom mestu.

Logik Kasa

Kompjuterski program za praćenje rada u maloprodaji sa podrškom za fiskalne uređaje. Program je u potpunosti prilagođen svim vrstama maloprodaje i ugostiteljstva.

Logik Mobi

Aplikacija namenjena za potrebe rada na terenu.

Maptomize

Softwersko rešenje za digitalne interaktivne 3D mape zatvorenih prostora. Omogućuje vam dodavanje oznaka lokacije koje se mogu koristiti za označavanje kancelarija, prodajnih mesta... Pomoću Maptomize možete usmeriti svoje kupce, zaposlene i posetioce u pravom smeru i pomoći im da lako pronađu odredište koje traže. Može se koristiti za izložbeni događaj, ili za mapu trgovina, poput one koju smo napravili za našeg klijenta IKEA. Ukratko, ako vam je potrebna interna karta - Maptomize vas pokriva.

NisCafe

Internet panorama Niša. Sve o Nišu.

Portal namenjen nišlijama i svima onima koji se tako osećaju. Sadrži servisne informacije o Nišu, kulturna dešavanja u gradu, popularna mesta za izlaske kao i besplatne male oglase sa foto galerijom. Popularne sekcije: Istorija Niša, geografija Niša, Ko je ko u Nišu, Sport u Nišu, Niš by night.

Nucleus

Nucles u je online platforma za brzo i lako vođenje kancelarijskih poslova. Platforma je dizajnirana i implementirana tako da odgovara svim korisnicima, čak i onima koji su se tek odskora našli u preduzetničkim vodama. Uz veoma jednostavan i intuitivan korisnički interfejs lako možete kreirati svoj profil, kompaniju, klijente, profakture, fakture, rashode i proizvode. Nucleus će Vam na osnovu unetih podataka omogućiti detaljan pregled poslovanja u prethodnom periodu u vidu tabela i grafikona.

PASCOM

PASCOM platforma omogućava kombinaciju različitih komunikacionih kanala u jedan sistem koji integriše različite vrste uređaja od fiksne telefonske mreže do softverskih desktop telefona i mobilnih uređaja. Takođe, omogućava povezivanje kancelarijskog prostora i kućnog radnog okruženja, kao i deljenje svih bitnih informacija i podataka kroz alat koji je jednostavan za upravljanje.

PI Fast

Aplikativno rešenje osmišljeno da zadovolji potrebe platnih institucija i menjačnica u radu sa klijentima na šalteru kao i da omogući i automatizuje prateće poslove u backoffice-u. Ovo rešenje pruža mogućnost šalterskim radnicima da kroz brzo obavljaju svakodnevne operacije.

Aplikacija je struktuirana tako da osim olakšavanja operativnog rada, što više olakša i distribuiranje softvera ekspoziturama i mogućnost vršenja određenih poslova, čak i u slučaju prekida internet konekcije.

PIM

Poslovna Internet Mreža je platforma koja vam nudi da za kratko vreme bez prethodnog plaćanja kreirate svoj sajt. Sve što je potrebno jeste pristup internetu preko telefona, tableta ili računara i 8 minuta vašeg vremena. Sajt je odmah aktivan i javno dostupan. Za pravljenje sajta vam nije potrebno nikakvo tehničko predznanje, sve je na srpskom jeziku sa jednostavnim uputsvima za korišćenje i upravljanje vašim sajtom.