Startapovi koji nastaju u Nišu

NisCafe

Internet panorama Niša. Sve o Nišu.

Portal namenjen nišlijama i svima onima koji se tako osećaju. Sadrži servisne informacije o Nišu, kulturna dešavanja u gradu, popularna mesta za izlaske kao i besplatne male oglase sa foto galerijom. Popularne sekcije: Istorija Niša, geografija Niša, Ko je ko u Nišu, Sport u Nišu, Niš by night.

Nucleus

Nucles u je online platforma za brzo i lako vođenje kancelarijskih poslova. Platforma je dizajnirana i implementirana tako da odgovara svim korisnicima, čak i onima koji su se tek odskora našli u preduzetničkim vodama. Uz veoma jednostavan i intuitivan korisnički interfejs lako možete kreirati svoj profil, kompaniju, klijente, profakture, fakture, rashode i proizvode. Nucleus će Vam na osnovu unetih podataka omogućiti detaljan pregled poslovanja u prethodnom periodu u vidu tabela i grafikona.

PASCOM

PASCOM platforma omogućava kombinaciju različitih komunikacionih kanala u jedan sistem koji integriše različite vrste uređaja od fiksne telefonske mreže do softverskih desktop telefona i mobilnih uređaja. Takođe, omogućava povezivanje kancelarijskog prostora i kućnog radnog okruženja, kao i deljenje svih bitnih informacija i podataka kroz alat koji je jednostavan za upravljanje.

PI Fast

Aplikativno rešenje osmišljeno da zadovolji potrebe platnih institucija i menjačnica u radu sa klijentima na šalteru kao i da omogući i automatizuje prateće poslove u backoffice-u. Ovo rešenje pruža mogućnost šalterskim radnicima da kroz brzo obavljaju svakodnevne operacije.

Aplikacija je struktuirana tako da osim olakšavanja operativnog rada, što više olakša i distribuiranje softvera ekspoziturama i mogućnost vršenja određenih poslova, čak i u slučaju prekida internet konekcije.

PIM

Poslovna Internet Mreža je platforma koja vam nudi da za kratko vreme bez prethodnog plaćanja kreirate svoj sajt. Sve što je potrebno jeste pristup internetu preko telefona, tableta ili računara i 8 minuta vašeg vremena. Sajt je odmah aktivan i javno dostupan. Za pravljenje sajta vam nije potrebno nikakvo tehničko predznanje, sve je na srpskom jeziku sa jednostavnim uputsvima za korišćenje i upravljanje vašim sajtom.

Podsetnik za lek

Podsetnik za lek će vam pomoći da više nikada ne zaboravite de uzmete propisani lek ili terapiju, uprkos današnjem užurbanom tempu života.
Instalirajte aplikaciju, dodajte lek i odredite vreme terapije. To je sve!

PropCentral

Platforma koja od vašeg objekta pravi pametnu zgradu. Ovo je menadžment sistem koji nadograđuje bilo koji objekat i omogućava povezivanje vlasnika, menadžera, stanara ili posetioca, a nudi razne mogućnosti: rezervaciju poslovnog prostora - kancelarije, organizaciju dokumentacije, podršku i održavanje tako što sami stanari prijavljuju probleme, daje mogućnost da se povežete sa najbližim restoranima i prodavnicama oko snabdevanja i keteringa. Kanal je za komunikaciju medju stanarima itd.

RFZO Kontrola troškova

Portal za slanje i knjiženje faktura i kontrolu troškova Republičkom Fondu za zdravstveno osiguranje.

Roommateor

Roommateor nudi veliki izbor stanova i kuća, različitih struktura i kvadratura. Ideja je da na našem sajtu brzo i lako pronađeš nekretninu za sebe i svoju porodicu. Takođe, cimerima omogućavamo da se povežu, pronađu sobu i adekvatnu osobu sa kojom će deliti životni prostor.

Ruby

Portfolio Management System koji podržava širok spektar investicionih instrumenata i strategija. Pruža mogućnost modelovanja bilo kog finansijskog instrumenta ili proizvoda sa kojim klijenti mogu trgovati ili u koji mogu investirati, mogućnost prilagođenog vrednovanja portfolija zajedno sa izračunavanjem izloženosti i rizika, kao i mogućnost simulacije promena na tržištu radi utvrđivanja uticaja takvih promena na sopstveni portfolio.

Shared mobility

We’ve recognised the need to have sustainable travel options at the ready, so we’ve created a world-class journey-sharing mobile application, supported by Android and iOS devices.

The user-friendly app allows people to track their personal statistics, with info on the number of completed journeys & carbon emissions saved readily available.

Smart Office Manager

Aplikacija koja nadgleda rad celokupnog Call Centra, sa vrlo ozbiljnom analitikom, i jednostavnošću upotrebe. Aplikacija omogućava da vršite analizu podataka, indentifikujete probleme u radu Call Centra, i da u globalu poboljšate svoje poslovanje. Postoji mogućnost potpunog prilagođavanja aplikacije potrebama vašeg poslovanja.