Logo niške IT firme Future Forward

Future Forward

futureforward.nl
11 - 20 zaposlenih u Nišu
do 10 zaposlenih van Niša
2011. godine osnovano

O firmi

Tržiste je globalno pa samim tim i projekti na kojima radimo su globalnog karaktera i prate potrebe tržišta. Naši projekti su usmereni na SaaS, UX i dizajn, konsultantske usluge, remote development itd.

Svojim zaposlenima pružamo

Privatno zdravstveno osiguranje
Privatno zdravstveno osiguranje
Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Plaćene obroke
Plaćene obroke

Naš proizvod

Podsetnik za lek

Podsetnik za lek će vam pomoći da više nikada ne zaboravite de uzmete propisani lek ili terapiju, uprkos današnjem užurbanom tempu života.
Instalirajte aplikaciju, dodajte lek i odredite vreme terapije. To je sve!

Incompany app

Ova aplikacija je poslednja reč tehnologije kada je u pitanju interna komunikacija između zaposlenih i poslodavaca. To je moderna platforma kroz koju su prožete najnovije interne vesti, push notifikacije, ankete, feedback-ovi, poruke, bezbednosna obaveštenja i još puno toga usmerenog na sve zaposlene ili na određene grupe zaposlenih.

Castit

Interaktivna platforma za digitalne reklame. To je baza podataka koja pothranjuje dalje naše prozivode npr. Sustainable Signage - Digitalni displej za komunikaciju koji sinhronizovano menja sadržaj u zavisnosti od trenutne potrebe.
Značajno smanjuje potrebu za štampanim materijalom i radi na principu E-ink displeja koji se fokusira na statične slike sa puno animacija. Koristi se za natpise, pločice sa imenima, rezervaciju soba, prikaz rasporeda vožnje, restoranskim menijima itd.

PropCentral

Platforma koja od vašeg objekta pravi pametnu zgradu. Ovo je menadžment sistem koji nadograđuje bilo koji objekat i omogućava povezivanje vlasnika, menadžera, stanara ili posetioca, a nudi razne mogućnosti: rezervaciju poslovnog prostora - kancelarije, organizaciju dokumentacije, podršku i održavanje tako što sami stanari prijavljuju probleme, daje mogućnost da se povežete sa najbližim restoranima i prodavnicama oko snabdevanja i keteringa. Kanal je za komunikaciju medju stanarima itd.

Maptomize

Softwersko rešenje za digitalne interaktivne 3D mape zatvorenih prostora. Omogućuje vam dodavanje oznaka lokacije koje se mogu koristiti za označavanje kancelarija, prodajnih mesta... Pomoću Maptomize možete usmeriti svoje kupce, zaposlene i posetioce u pravom smeru i pomoći im da lako pronađu odredište koje traže. Može se koristiti za izložbeni događaj, ili za mapu trgovina, poput one koju smo napravili za našeg klijenta IKEA. Ukratko, ako vam je potrebna interna karta - Maptomize vas pokriva.

Naš tim čine

Programeri Programeri
Ilustratori Ilustratori
Projektni menadžeri Projektni menadžeri
UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
Sistemski administratori Sistemski administratori
Stručnjaci za digitalni marketing Stručnjaci za digitalni marketing