O firmi

Virtuona d.o.o. je softverska kompanija koju je osnovao i kojom upravlja tim iskusnih profesionalaca sa misijom da odgovore na potrebe tržišta za efikasnim poslovnim rešenjima zasnovanim na naprednim semantičkim informacionim komunikacionim tehnologijama.
Napredne tehnologije semantičkih servisa za efektivnu integraciju podataka, informacija i znanja, koje je razvila Virtuona, omogućavaju velikim preduzećima, kao i malim i srednjim preduzećima da generišu novu vrednost pretvarajući trenutne tržišne izazove u svoju konkurentsku prednost.
Naša misija je da razvijemo i pružimo najefikasnija tehnologije bazirane na veštačkoj inteligenciji i obradi znanja za rešavanje poslovnih problema i da pomognemo preduzećima da postignu vrhunski nivo korisničke usluge, istovremeno smanjujući troškove i povećavajući produktivnost koja generiše ključnu konkurentsku prednost u dinamičnom poslovnom okruženju.

Svojim zaposlenima pružamo

Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Rad od kuće
Rad od kuće
Kreativnu i stimulativnu radnu atmosferu
Kreativnu i stimulativnu radnu atmosferu
Mentorstvo i podršku
Mentorstvo i podršku

Naši proizvodi

TasorPlanner

TasorPlanner omogućava proizvodnim kompanijama ispunjavanje predviđenih rokova isporuke proizvoda tako što generiše optimalne planove proizvodnje.

TasorLPS

TasorLPS omogućava automatizaciju svih procesa personalizovanog prevoza ljudi i robe kao i optimizaciju logistike u složenim transportnim, trgovinskim i proizvodnim sistemima.

TasorSDS

TasorSDS integriše podatke prikupljene sa senzora, baza podataka, Excel fajlova, itd., sa poslovnim softverom na oblaku ili unutar firme.

Naš tim čine

Projektni menadžeri Projektni menadžeri
Backend programeri Backend programeri
Frontend programeri Frontend programeri
Softverski inženjeri Softverski inženjeri
Mobilni programeri Mobilni programeri
Prodajni tim Prodajni tim