O firmi

CarSync je niško-kalifornijski startap nastao u San Francisku 2018. godine s idejom da izmeni svet mobilnosti. Razvijamo sopstveni proizvod - aplikaciju koja objedinjuje najpopularnije svetske car sharing platforme i omogućava automatizaciju i upravljanje svim procesima na jednom mestu.
Našu platfromu koristi preko 25 hiljada vozila širom SAD-a, Kanade i UK-a. Od osnivanja beležimo stalan rast, a u narednom periodu, planiramo da se proširimo na evropsko tržište.
Potencijal koji naš proizvod unosi u svet mobilnosti prepoznale su najveće kompanije u industriji s kojima danas uspešno sarađujemo: Turo, Getaround, Voyager GM.

Svojim zaposlenima pružamo

Konferencije i edukacije
Konferencije i edukacije
Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Mogućnost rada od kuće
Mogućnost rada od kuće
100% plaćeno bolovanje
100% plaćeno bolovanje

Naš proizvod

CarSync

CarSync je platforma koja omogućava da svoja vozila koja se nalaze na različitim car sharing platformama pratite i njima upravljate s jednog mesta.
U ponudi je preko 50 integracija i funkcionalnosti uz pomoć kojih možete s lakoćom upravljati vašom car sharing flotom. Najpopularnija integracija je s Teslom, a u najtraženije funkcionalnosti spadaju automatske poruke, automatizovan proces naplate putarine, i izuzetna analitika koja vam omogućava da pratite sve parametre uspešnosti vaše flote.

Naš tim čine

UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
Softverski inženjeri Softverski inženjeri
Content writers Content writers
Data science inženjeri Data science inženjeri