Logo niške IT firme Atfinity
11 - 20 zaposlenih u Nišu
11 - 20 zaposlenih van Niša
2016. godine osnovano

O firmi

Mi smo vodeći švajcarski provajder softvera za automatizaciju bankarstva. Naš softver inspirisan veštačkom inteligencijom omogućava kompanijama da brzo i lako kreiraju skalabilne aplikacije za procese. Bez pisanja jedne linije koda, stručnjaci za domen mogu jednostavno da konfigurišu procese – kao što je kreiranje novog bankovnog računa.
Pošto nema potrebe za kodiranjem, Atfiniti automatizuje procese znatno brže i omogućava mnogo brže ažuriranje kada se bilo šta promeni.
Od 2016. godine Atfiniti se fokusira na automatizaciju procesa u finansijskoj industriji. U srcu našeg poslovanja su jaki inženjerski timovi koji stalno poboljšavaju naše proizvode i iskusni timovi za konfiguraciju koji znaju šta klijentima treba. U poslednje dve godine baza naših klijenata je značajno porasla i želimo da izgradimo drugi tim u Nišu, Srbija.
Pored našeg softvera doprinosimo našim dugogodišnjim iskustvom u saradnji sa tradicionalnim bankama. Danas našu bazu klijenata čine neke od najzahtevnijih kompanija kao što su neo banke, privatne banke, fintech i kripto i organizacije.

Svojim zaposlenima pružamo

Privatno zdravstveno osiguranje
Privatno zdravstveno osiguranje
Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Dodatnu edukaciju
Dodatnu edukaciju
100% plaćeno bolovanje
100% plaćeno bolovanje

Naš tim čine

Programeri Programeri
UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
Testeri Testeri
DevOps DevOps
HR HR