Logo niške IT firme Ascendik
do 10 zaposlenih u Nišu
2017. godine osnovano

O firmi

Kompaniju „Ascendik“ su osnovali Marko Nikolić, Nikola Radenković i Vladica Stanković. Prepoznatljivi smo po tome što kod nas u kompaniji svi rade samo 6 sati dnevno, od ponedeljka do petka.
Radimo isključivo na našim proizvodima. Stvaramo, održavamo i unapređujemo postojeće aplikacije, slušamo reakcije korisnika, uvažavamo njihove komentare i na osnovu toga dodajemo nove opcije i popravljamo stare. Idemo na kvalitet, a ne na kvantitet.
Uz pomoć Android mobilnih aplikacija „Ascendika“ možemo da redukujemo plavu svetlost iz ekrana, da ne zaboravimo da popijemo vodu, da brojimo kalorije koje unosimo, da pratimo naše misli i osećanja i da zatežemo trbušne mišiće.
Radimo ono što volimo, svakog dana pratimo napredak i radujemo se tome. Do sada smo razvili pet aplikacija koje su naišle na odličan prijem kod nas i u svetu. Probijamo se kvalitetom, a to pokazuju i naše aplikacije koje su u top 5 u svojoj kategoriji na gugl plej prodavnici u svetu, gde zajedno imaju preko 7 miliona korisnika. Zadovoljni korisnici naših aplikacija ostavljaju pozitivne komentare, preporučuju ih drugima, a imamo i odličnu ocenu na gugl plej prodavnici. Najviše korisnika dolazi iz Brazila, Sjedinjenih Američkih Država i Meksika.

Svojim zaposlenima pružamo

Fleksibilno radno vreme od 6 sati
Fleksibilno radno vreme od 6 sati
Rad od kuće
Rad od kuće
Team building aktivnosti
Team building aktivnosti
Pikado
Pikado
Raznovrstan izbor kafa i čajeva
Raznovrstan izbor kafa i čajeva
Raznovrstan izbor sokova
Raznovrstan izbor sokova

Naš proizvod

Drink Water Reminder

Podsetnik za redovno pijenje vode. Voda mora da se pije zbog zdravlja, ali ljudi često zaborave da unesu dovoljne količine najzdravijeg pića. Aplikacija na mobilnom telefonu alarmom će da ih podseti kada i koliko vode treba da popiju. Mogu i da provere koliko vode popiju dnevno, nedeljno, mesečno, godišnje.

Noćni režim

Filter plave svetlosti, koji rešava problem sa migrenama prilikom čitanja tako što se redukuje štetna plava svetlost iz ekrana telefona.

Diary

Aplikacija Dnevnik u koji upisujemo naše misli o najrazličitijim temama, beležimo raspoloženje, osećanja, što je dobro za mentalno zdravlje, pa se još može nazvati i „medicinski dnevnik“ ili „dnevnik zdravlja“. Korisnici ove aplikacije pišu u komentarima da rezultate pokazuju doktorima.

Calorie Counter

Aplikacija za merenje kalorija koje unosimo. Postoji opcija koja nam pokazuje koju količinu hrane treba da unesemo i koje kalorije sadrži. Pratimo koliko kalorija unesemo u toku dana i određujemo dnevnu količinu potrebnih kalorija na osnovu godina starosti, težine, visine. Možemo da vidimo da li smo prekoračili ili, možda, podbacili. Možemo takođe da regulišemo unos kalorija ukoliko želimo da oslabimo ili da povećamo telesnu težinu.

Abs Workout

Još jedna aplikacija vezana je na neki način za zdravlje. Reč je o vežbama za trbušne mišiće, gde se aplikacija koristi kao vaš lični trener za vežbanje kod kuće ili za program vežbanja u teretani. Za svakog korisnika specijalno je određen plan vežbi u zavisnosti od njegovog trenutnog nivoa.

Naš tim čine

Programeri Programeri
Projektni menadžeri Projektni menadžeri
UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
Testeri Testeri
Korisnička podrška Korisnička podrška
Content writers Content writers
Marketing Marketing