Logo niške IT firme Ascendik
do 10 zaposlenih u Nišu
2019. godine osnovano

O firmi

Ime kompanije “Ascendik” izvedeno je od engleske reči ascend što znači uzdizanje/konstantni napredak i rad na sebi, a upravo njihov način rada, navike uposlenih i poslovna filozofija firme u potpunosti prati ime pod kojim uspešno posluju od samog osnivanja.
Prepoznatljivi su po tome što u kompaniji svi rade samo 6 sati dnevno, od ponedeljka do petka. Rade na svojim proizvodima i projektima koji su vezani za kategoriju mobilnih aplikacija "Zdravlje i fitnes". Uz pomoć mobilnih aplikacija „Ascendik-a“ možemo da brojimo kalorije koje unosimo, da pratimo naše misli i osećanja i da zatežemo trbušne mišiće.
Na osnovu reakcija, komentara i ocenjivanja korisnika dodaju nove opcije i unapređuju stare, jer im je korisničko iskustvo najvažnije. Probijaju se kvalitetom, a ne kvantitetom i to pokazuju sve aplikacije koje se rangiraju među top 5 u svojoj kategoriji u svetu sa milionskim preuzimanjima. Najviše korisnika dolazi iz Brazila, Sjedinjenih Američkih Država i Meksika.

Svojim zaposlenima pružamo

Fleksibilno radno vreme od 6 sati
Fleksibilno radno vreme od 6 sati
Rad od kuće
Rad od kuće
Team building aktivnosti
Team building aktivnosti
Raznovrstan izbor kafa i čajeva
Raznovrstan izbor kafa i čajeva
Game room
Game room
Wellbeing paket
Wellbeing paket

Naši proizvodi

Diary

Aplikacija Dnevnik u koji upisujemo naše misli o najrazličitijim temama, beležimo raspoloženje, osećanja, što je dobro za mentalno zdravlje, pa se još može nazvati i „medicinski dnevnik“ ili „dnevnik zdravlja“. Korisnici ove aplikacije pišu u komentarima da rezultate pokazuju doktorima.

Calorie Counter

Aplikacija za merenje kalorija koje unosimo. Postoji opcija koja nam pokazuje koju količinu hrane treba da unesemo i koje kalorije sadrži. Pratimo koliko kalorija unesemo u toku dana i određujemo dnevnu količinu potrebnih kalorija na osnovu godina starosti, težine, visine. Možemo da vidimo da li smo prekoračili ili, možda, podbacili. Možemo takođe da regulišemo unos kalorija ukoliko želimo da oslabimo ili da povećamo telesnu težinu.

Abs Workout

Još jedna aplikacija vezana je na neki način za zdravlje. Reč je o vežbama za trbušne mišiće, gde se aplikacija koristi kao vaš lični trener za vežbanje kod kuće ili za program vežbanja u teretani. Za svakog korisnika specijalno je određen plan vežbi u zavisnosti od njegovog trenutnog nivoa.

Naš tim čine

Programeri Programeri
Projektni menadžeri Projektni menadžeri
UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
Testeri Testeri
Korisnička podrška Korisnička podrška
Content writers Content writers
Marketing Marketing
HR HR