O firmi

EXLRT je kompanija koja se bavi pružanjem usluga iz oblasti softverskog razvoja. Sedište kompanije se nalazi u Naarden-u u Holandiji, međutim glavni razvojni centri kompanije su smešteni u Srbiji, u Novom Sadu i Nišu.
Kompanija EXLRT je od 2007, pa sve do kraja 2015. godine poslovala pod nazivom HintTech.
Kancelarija u Nišu je počela sa radom 2015. godine.
Sa početkom od 01. januara 2016. kompanija HintTech je bila rebrendirana kao EXLRT. Naš novi brend je odabran sa namerom da oslikava dve naše najveće pokretačke snage Izvrsnost (Excel) i kvalitet kome težimo i Brzinu (Acceletate) u izradi softverskih rešenja. Koristeći odgovarajuće tehnologije, zajedno sa profesionalizmom u pružanju naših usluga, trudimo se da isporučimo najbolje moguće rešenje našim klijentima.
Naš glavni cilj jeste da pomognemo našim klijentima da transformišu svoju digitalnu strategiju u efikasni CX koristeći kao osnovu najbolje raspoložive tehnologije, iz domena .NET-a, Jave i front-end tehnologija.
U EXLRT-u insistiramo na transparentnosti i otvorenoj komunikaciji na svim nivoima. Naši timovi su pažljivo formirani, uzimajući u obzir tehnička znanja i soft skillove zaposlenih, u skladu sa zahtevima projekata.

Svojim zaposlenima pružamo

Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Sport
Sport
Fitpass
Fitpass
Budžet za edukacije
Budžet za edukacije
Team building aktivnosti
Team building aktivnosti
Interne radionice i treninge
Interne radionice i treninge

Naš tim čine

Projektni menadžeri Projektni menadžeri
Backend programeri Backend programeri
Frontend programeri Frontend programeri
Scrum masteri Scrum masteri
Mobilni programeri Mobilni programeri
Testeri Testeri
Product owneri Product owneri
Konsultanti Konsultanti