O firmi

HORISEN Solutions je softverska kompanija specijalizovana za razvoj najsavremenijih softverskih rešenja iz oblasti telekomunikacija, mobilnog marketinga telekomunikacionu industriju, mobilni marketing i komunikacije.
Sa sedištem u Švajcarskoj, kompanija posluje od 2001. godine, dok se kancelarije u u Paraćinu, Nišu i Pirotu otvaraju nešto kasnije kako bi se stručno i kvalitetno odgovorilo sve većoj ekspanziji naših servisa na evropskom tržištu. Naš tim čine inženjeri, profesionalaci sa širokim znanjem i iskustvom u tehnologiji kreiranja mobilnih i web aplikacija. Uz konstantno stručno usavršavanje, spremni smo na sve izazove koje postavljaju brzi razvoj Interneta i mobilne tehnologije.
Osnovni motiv našeg poslovanja je da ponudimo vrhunske SMS servise, maksimalno jednostavne za korišćenje. Želimo da našim klijentima pružimo okruženje u kome mogu da se u potpunosti usredsrede na svoj core business, a da im intuitivnost naše platforme i 100% support u radu u tome samo pomognu.
Najzastupljeniji na tržištu - SMS servisi su, pre svega, namenjeni poslovnim subjektima koji koriste komercijalni SMS za uspostavljanje neposrednog odnosa sa "krajnjim korisnikom". Kao SMS provajder, HORISEN Vam obezbeđuje kompletnu podršku za SMS poslovanje:
• infrastrukturu za nesmetano odvijanje SMS saobraćaj
• raznovrsne SMS servise, jednostavne za upotrebu
• alat za upravljanje servisima
• mogućnost prilagođavanja servisa posebnim marketinškim idejama

Naši proizvodi

SMS Platform

HORISEN SMS Platforma idealno poslovno rešenje za mobilne operatere, agregatore, trgovce SMS-om na veliko (Bulk SMS), velike i manje kompanije, sve u zavisnosti od njihovih potreba.

Business Messenger

HORISEN Business Messenger je cloud platforma koja omogućava višekanalnu komunikaciju između brednova i krajnjih potrošača – putem SMS-a, Telegrama, Vibera, WhatsApp-a, FB Messenger-a itd.

Naš tim čine

Projektni menadžeri Projektni menadžeri
Backend programeri Backend programeri
Frontend programeri Frontend programeri
Korisnička podrška Korisnička podrška
Marketing Marketing
Product owneri Product owneri
Prodajni tim Prodajni tim
Operation managers Operation managers
DevOps DevOps
HR HR
Tim za finansije Tim za finansije
Softverske arhitekte Softverske arhitekte
Sistemske arhitekte Sistemske arhitekte
SysOps SysOps