O firmi

HORISEN Technology je softverska kuća sa kancelarijama u Paraćinu, Nišu i Pirotu. U Srbiji posluje već više od 20 godina, uporedo sa registrovanjem u Švajcarskoj, gde se centrala firme i danas nalazi.
Sve je počelo od jednostavne ideje – da se slanje poruka osavremeni i unapredi. Od HORISEN Newsletter-a, koji je korisnicma omogućavao da SMS šalju sa svog računara, kompanija je na putu dugom više od dve decenije razvila najsavremenije platforme i aplikacije koje šalju milione poruka u sekundi. Šta više, istovremeno prosleđuju informacije preko modernih kanala kao što su Viber, WhatsApp, Telegram, RCS…
HORISEN sa svojim softverima je danas nezaobilazan partner svima koji žele ozbiljno da uplove u industriju razmene poruka. To potvrđuju i brojni klijenti, među kojima su i najveći mobilni operateri širom sveta kakav je, na primer, Deutsche Telecom. Inovativnost, lako rukovanje, bezbednost, fleksibilnost samo su neke od karakteristika aplikacija koje su proizvod inženjera iz kancelarija u Srbiji. To je još jedna prednost HORISEN softvera – svaki od njih je od prvog koda kreiran „domaćom pameću“. A ono glavno, mnogi od tvoraca ovih izuzetno cenjenih aplikacija u messaging industriji i dalje su u kompaniji i svakodnevno rade na modernizaciji naših digitalnih rešenja. Tako je HORISEN među prvima u industriji u svoju platformu integrisao ChatGPT i omogućio M2M (machine to machine) komunikaciju SMS-om.

Naši proizvodi

SMS Platform

HORISEN SMS Platforma idealno poslovno rešenje za mobilne operatere, agregatore, trgovce SMS-om na veliko (Bulk SMS), velike i manje kompanije, sve u zavisnosti od njihovih potreba.

Business Messenger

HORISEN Business Messenger je cloud platforma koja omogućava višekanalnu komunikaciju između brednova i krajnjih potrošača – putem SMS-a, Telegrama, Vibera, WhatsApp-a, FB Messenger-a itd.

Naš tim čine

Projektni menadžeri Projektni menadžeri
Backend programeri Backend programeri
Frontend programeri Frontend programeri
Korisnička podrška Korisnička podrška
Marketing Marketing
Product owneri Product owneri
Prodajni tim Prodajni tim
Operation managers Operation managers
DevOps DevOps
HR HR
Tim za finansije Tim za finansije
Softverske arhitekte Softverske arhitekte
Sistemske arhitekte Sistemske arhitekte
SysOps SysOps