O firmi

Kompanija RCMT IT Europe nastala je 2018. godine kao evropsko IT predstavništvo američke korporacije RCMT.
U sklopu naše kompanije nalaze se 4 sektora koji kroz međusobnu saradnju, ali i individualne projekte, postižu zavidne rezultate u smislu produktivnosti, efikasnosti i inovacije poslovnih procesa interno i eksterno.
Sektor razvoja radi na kreiranju kako klasičnih biznis softvera, tako i modernih multiplatformskih aplikacija.
Cybersecurity sektor kroz najmodernije alate vrši celodnevni monitoring i analizu klijentskih mreža, sprečavajući potencijalne pretnje po njihovu sigurnost.
Finansijsko-analitički sektor koristeći najmoderniji softver iz domena knjigovođstva i računovođstva bavi se obračunom zarada za strane klijente, prema aktuelnim zakonima države u kojoj klijenti posluju.
Sektor digitalnog marketinga svakodnevno poboljšava onlajn prisustvo, sopstveno i svojih klijenata, kroz razne aktivnosti na društvenim mrežama, Gugl Ads kampanje, SEO i content marketing.
Sazdana od preko 80 stručnjaka iz sve 4 oblasti, uz vođstvo kreativnog i odvažnog menadžmenta, kompanija RCMT IT Europe je za tri godine, u niškoj IT zajednici ali i na međunarodnoj sceni, postavila zdrave temelje poslovanja.Velike cybersecurity i engineering kompanije iz Sjedinjenih Američkih Država, Kanade i nekoliko zemalja članica Evropske unije su samo neki od naših klijenata.

Svojim zaposlenima pružamo

Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Team building aktivnosti
Team building aktivnosti
Plaćene sertifikacije
Plaćene sertifikacije

Naši proizvodi

Jira Addons

Svesni da je dobra organizacija i monitoring polovina uspešnog projekta, razvili smo nekoliko dodataka za Jira PM tool, koji olakšavaju korisnicima ove platforme praćenje raznih parametara na projektu, a pre svega upravljanje budžetom, resursima i vremenom. Posebno smo ponosni na to što smo uspeli da tradicionalni proces Earned Value Managementa automatizujemo, tako da projekt menadžeri koji rade na EVM izveštajima mogu dobiti svoje projekcije na samo jedan klik.

Horreum CT

Softver namenjen kolaboraciji timova koji rade, prevashodno, u oblasti građevinskog i energentskog inženjeringa, ali ga je na zahtev klijenta moguće prilagoditi i za druge industrije.
Platforma omogućava 3D prikaz terena na kome se nalazi objekat, a predefinisani hot-spotovi ispisuju sve podatke i ažuriranja kako samog objekta, tako i njegovih nacrta.

Naš tim čine

Programeri Programeri
Projektni menadžeri Projektni menadžeri
UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
3D dizajneri 3D dizajneri
Sistemski administratori Sistemski administratori
Stručnjaci za digitalni marketing Stručnjaci za digitalni marketing
Testeri Testeri
Menadžeri proizvoda Menadžeri proizvoda
Animatori Animatori
Payroll i billing administratori Payroll i billing administratori
Cyber security analysts Cyber security analysts