Logo niške IT firme COMING-COMPUTER ENGINEERING

COMING-COMPUTER ENGINEERING

coming.rs
21 - 50 zaposlenih u Nišu
51 - 100 zaposlenih van Niša
1991. godine osnovano

O firmi

Kompanija COMING – Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta. COMING kancelarije se nalaze u Beogradu, Nišu i Novom Sadu.
Svoju poziciju gradimo kroz poslovne uspehe i poverenje naših korisnika, ali i kroz snagu našeg iskustva i želju da budemo lideri u tehnologijama koje pokreću svet poslovanja. Vodeća smo kompanija u oblasti sistem i Data centar integracije, virtuelizacije, poslovnih rešenja i cloud usluga za potrebe poslovanja. Naš glavni cilj je da poboljšamo IT performanse naših klijenata kroz naše usluge i rešenja.
Bavimo se implementacijom ERP rešenja i razvojem sopstvenih proizvoda.
Visok nivo edukacije zaposlenih, kao i prihvatanje novih tehnologija na mestu i u vreme njihovog nastanka omogućili su nam da nas iza sebe imamo preko 1000 referentnih projekata u zemlji i inostranstvu.

Svojim zaposlenima pružamo

Fleksibilno radno vreme
Fleksibilno radno vreme
Privatno zdravstveno osiguranje
Privatno zdravstveno osiguranje
Sobe za igru
Sobe za igru
Edukacije
Edukacije
Sertifikacije
Sertifikacije

Naši proizvodi

ComDoc DMS

ComDoc je Document Management System razvijen kao odgovor na rastuće potrebe domaćeg tržišta za jednim kompletnim, jednostavnim i funkcionalnim rešenjem za arhiviranje i manipulaciju dokumentima.
ComDoc, u skladu sa svim bezbedonosnim standardima, omogućava trajno čuvanje kao i manipulaciju dokumentima kroz radne procese.

FMS

FMS je Fleet management system koji nudi rešenje kompanijama i institucijama koje se bave transportom ili bilo kakvim poslovanjem koje uključuje flotu vozila. Cilj aplikacije jeste smanjenje rizika vezanog za investiranje u mašine, unapredjenje efikasnosti i produktivnosti, kao i smanjenje troškova transporta.

RoboShepard

RoboShepherd predstavlja inovativni, automatizovani sistem za unapređivanje stočarstva. Prilagodljiv je uzgoju različitih tipova stoke poput krava, koza i ovaca. U planu je da proces automatizacije doprinese autonomnosti rešenja, pri čemu će RoboShepherd u potpunosti zameniti obaveze pastira, počevši od izvođenja životinja na ispašu, preko biranja mesta ispaše, pojila, zaštite od predatora pa sve do povratka u štalu.

Naš tim čine

Projektni menadžeri Projektni menadžeri
UI/UX dizajneri UI/UX dizajneri
Softverski inženjeri Softverski inženjeri
Sistemski administratori Sistemski administratori
Stručnjaci za digitalni marketing Stručnjaci za digitalni marketing
Testeri Testeri
Prodajni tim Prodajni tim
Ekonomisti Ekonomisti
DevOps DevOps
Pravnici Pravnici
ERP konsultanti ERP konsultanti