Logo niške IT firme Infotech Studio

Infotech Studio

infotech.rs
do 10 zaposlenih u Nišu
2009. godine osnovano

O firmi

Infotech Studio se bavi razvojem sopstvenih rešenja i integracijom sistema na domaćem tržištu.

Naš proizvod

Prozivni sistemi

Vreme koje izgubimo u čekanju je zauvek izgubljeno i ne možemo ga vratiti. Stres koji doživljavamo kada se nadjemo u gužvi, haotičnom i neorganizovanom okruženju je okidač za nastanak neprijatnih situacija. Smanjeni učinak vaših radnika je direktna posledica tenzije koja se stvara oko njih jer je rad sa ljudima najteži a svi mi želimo da što pre završimo obaveze koje su pred nama.

Sistem kontrole pristupe

Kontrola pristupa predstavlja efikasnu meru za povećanje sigurnosti i istovremeno upravljanje protokom ljudi kroz prostorije. Osim što omogućava pristup samo ovlašćenim licima, preko sistema kontrole pristupa može se tačno znati ko je ušao, kada, i gde, pratiti stanje u realnom vremenu, i evidentirati i sprečiti svaki pokušaj neovlašćenog pristupa.

Evidencija radnog vremena i prisustva na poslu

Ukoliko vaša kompanija plaća zaposlene po satu, onda znate koliko je bitno voditi preciznu i tačnu evidenciju o broju radnih sati. Ovo može predstavljati izazov, i u prošlosti je ovakva evidencija stvarala veliko opterećenje za službu ljudskih resursa, međutim, razvoj novih tehnologija omogućio je i nova rešenja na ovom polju, jedno od njih predstavlja sistem za evidenciju radnog vremena.

Automatski popis osnovnih sredstava

Precizna evidencija sredstava predstavlja osnovu za sprečavanje različitih vrsta gubitaka kao i nepotrebne nabavke. Zato je za upravljanje troškovima kompanije i redovno sprovođenje popisa osnova za smisleno upravljanje osnovnim sredstvima.

Machine Vision

Machine Vision predstavlja zaokružen sistem počevši od detektovanja objekta, osvetljavanja i fotografisanja objekta, obradu i analiza slike, upoređivanje sa zadatim kriterijumama, donošenje odluke i prikazivanje rezultata.

Samouslužni i interaktivni infokiosci

Naš tim čine

Programeri Programeri
Projektni menadžeri Projektni menadžeri