O firmi

Već 30 godina bavimo se proizvodnjom profesionalnih LED displeja. Naši proizvodi do sada su instalirani u više od 90 zemalja sveta. Razvijamo web i desktop korisničke aplikacije za monitoring i kontrolisanje naših uređaja sa udaljene lokacije u real time vremenu, kao i mobilnu aplikaciju za rad sa uređajima u neposrednoj blizini. Od 2016. više od 10.000 uređaja registrovano je na Cloud-u.
U našem proizvodnom prostoru odvija se potpuno zaokružen tehnološki proces proizvodnje LED uređaja što nam omogućava brzo i lako odgovaranje na zahtev klijenata.

Svojim zaposlenima pružamo

Teške zadatke
Teške zadatke
Mogućnost rada od kuće
Mogućnost rada od kuće
20 dana plaćenog odmora
20 dana plaćenog odmora
Plaćen prekovremeni rad 130%
Plaćen prekovremeni rad 130%
Rad na razvojnim projektima
Rad na razvojnim projektima
Razvoj sopstvenih softverskih proizvoda
Razvoj sopstvenih softverskih proizvoda
Redovnu platu
Redovnu platu

Naši proizvodi

Led saobraćajna signalizacija

DMV izmenljiva saobraćajna signalizacija proizvedena je u skladu sa najvšim standardom - EN12966 što obezbeđuje potpunu bezbednost na putevima širom sveta.

Sportski semafori

U pogledu proizvodnje sportskih semafora DMV je jedan od lidera u Evropi. Do sada smo opremili više od 2.000 sportskih hala, stadiona i bazena širom sveta

Informacioni displeji

U pogledu info i reklamnih displeja DMV nudi širok spektar proizvoda kao što su digitalni satovi, matrični displeji, apotekarski krstovi, kursne liste, sistemi za redove čekanja, displeji za prikaz cena goriva itd.

Naš tim čine

Programeri Programeri
Projektni menadžeri Projektni menadžeri
Testeri Testeri
Ekonomisti Ekonomisti
HR HR
Fizičari Fizičari
Mašinski inženjeri Mašinski inženjeri